A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714042089.3117.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 850 de elevi ieseni au invatat de la politisti cum sa se fereasca de infractori
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-06-2014, ora 17:01

Peste 850 de elevi ieseni au invatat de la politisti cum sa se fereasca de infractori

Articol de Cristian Amariei

Pe data de 11 iunie, intre orele 11.30-12.00, in cadrul proiectului “Ateliere de siguranta personala pentru cei mici”, politisti de la Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii au sustinut o activitate educativ-preventiva, tip careu, la Scoala “Titu Maiorescu” din mun. Iasi.

In cadrul activitatii au fost prezentate elevilor aspecte care vizeaza siguranta personala atat la scoala cat si acasa prin transmiterea de informatii referitoare la protectia lor si a bunurilor personale.

Scopul acestor activitati a fost de a informa elevii cu privire la regulile de comportament in scoala si acasa, consecintele de ordin juridic a actelor de violenta verbala si fizica precum si la modul de deplasare pe drumurile publice atunci cand merg spre scoala.

De asemenea, elevii au fost informati cu privire la necesitatea colaborarii cu cadrele didactice si cu parintii atunci cand identifica o situatie care implica luarea unei decizii ce tine de siguranta lor, respectiv modul de petrecere a timpului liber, de alegere a grupului de prieteni.

Totodata, tinand cont de faptul ca se apropie vacanta mare, elevilor le-a fost prezentat modul de comportare pe care trebuie sa il aiba vara, fie pentru a nu deveni victima unui infractor, fie pentru a nu fi implicati in accidente specifice sezonului cald.

La aceste activitati au participat 850 elevi din clasele I-IV si 28 cadre didactice. Elevilor din clasele I-VIII le-au fost distribuite caiete dictando ilustrate cu mesajul “Sa exmatriculam violenta”.

Foto: proalba.ro

     
Tag-uri: politie, elevi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii