A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714392362.7257.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 7.100 de viroze inregistrate la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
08-03-2012, ora 08:28

Peste 7.100 de viroze inregistrate la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Diferentele mari de temperatura din ultimele zile au pus la pat mii de iesenii, care s-au ales cu imbolnaviri ale aparatului respirator. Cei mai multi pacienti au primit de la medicii de familie tratament medicamentos pe care sa-l urmeze acasa.

In saptamana 28 februarie –6 martie, se constata ca numarul de viroze respiratorii este in continua scadere, conform statisticii oferite de Compartimentul de Epidemiologie a Bolilor Transmisibile. La nivelul judetului Iasi, saptamana trecuta s-au inregistrat 7131 de cazuri de viroze, cu 90 mai putine fata de saptamana 21– 28 februarie. Si in ceea ce priveste pneumoniile, se inregistreaza o scadere a numarului de cazuri, fiind raportate 2120 fata de 2242, cate au fost inregistrate cu doua saptamani in urma.

In saptamana anterioara, in judetul Iasi, s-a inregistrat un singur caz de gripa sezoniera, toate fiind depistate prin cabinetele medicilor de familie. Tratamentul a fost efectuat la domiciliu.

Specialistii de sanatate publica din Ministerul Sanatatii inca recomanda populatiei sa asculte sfatul medicilor si sa respecte regulile de igiena pentru evitarea imbolnavirilor. Respectarea unui regim de viata sanatos – alimentatie bogata in proteine, legume si fructe, odihna este esential pentru mentinerea unui corp sanatos.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii