A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714878471.4372.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 5.000 tigarete descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Iasi- feroviar
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-02-2014, ora 15:16

Peste 5.000 tigarete descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Iasi- feroviar

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iasi- feroviar impreuna cu inspectorii vamali au descoperit in trenul accelerat 401, ascunse si nedeclarate, 5.400 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

La sfarsitul saptamanii trecute, pentru valorificarea unor informatii aflate in lucru, politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iasi - feroviar au organizat actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii contrabandei cu tigari, pe timpul carora au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unor controale amanuntite la vagoanele trenului accelerat 401, care circula pe relatia Chisinau-Bucuresti. In cadrul primei actiuni, in urma controlului efectuat asupra trenului echipa comuna de control a descoperit in vagonul nr. 1, in locul de depozitare al carbunilor, ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 3.400 de tigarete de diferite marci, cu timbru de acciza Republica Moldova. Politistii de frontiera au stabilit, in urma cercetarilor efectuate, faptul ca tigaretele apartin insotitorului vagonului controlat, Nicolae S., cu cetatenie romana si Republica Moldova , in varsta de 40 ani. In cea dea a doua actiune, in urma controlului efectuat asupra trenului echipa comuna de control a descoperit in vagonul nr. 4, in podul cusetei sefului de tren, ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 2.000 de tigarete marca Hilton Lilac, cu timbru de acciza Republica Moldova. Politistii de frontiera au stabilit, in urma cercetarilor efectuate, faptul ca tigaretele apartin sefului de tren, cetateanul roman Mihail S., in varsta de 44 ani. Conform prevederilor legale a fost dispusa masura retinerii tigaretelor in vederea confiscarii, iar barbatii au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare totala de 15.000 lei”, a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Iasi, Denis Mihaela Lazar.

     
Tag-uri: tigari, tren, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii