ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

INFRACTIONAL
25-05-2012, ora 12:45

Peste 20 de ani de inchisoare pentru hotii de animale

Articol de Alexandra Stefanescu

Patru persoane condamnate de instanta de judecata pentru furturi de animale au fost prinse de politisti si introduse in Penitenciarul Iasi.

Pe data de 23 mai, Judecatoria Iasi a emis mandate de executare a pedepsei inchisorii prin care au fost condamnati membrii unei grupari organizate din judetele Iasi si Vaslui care se ocupau cu furtul din locuinte si de animale.

Toti cei in cauza au fost condamnati pentru comiterea unor infractiuni de „constituire si aderare la un grup infractional organizat” si „furt calificat”.

In cursul zilei de 24 mai, in cadrul unei actiuni organizate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale – Biroul Urmariri, Serviciul de Ordine Publica, Sectiile nr. 4 si 5 politie Rurala Miroslava si Raducaneni au fost depistati si retinuti: G. FLORIN, de 43 de ani, din comuna Voinesti care a fost condamnat la 5 ani si 6 luni inchisoare, A. VASILE, de 31 ani, din comuna Mogosesti care a fost condamnat la 5 ani inchisoare, U. IONUT, de 32 ani, din comuna Raducaneni, judetul Iasi, care a fost condamnat la 4 ani si 2 luni inchisoare si B. DORINEL, de 37 de ani, din comuna Toporasti, judetul Vaslui, care a fost condamnat la 6 ani inchisoare. Acestia au fost introdusi in Penitenciarul Iasi pentru executarea pedepselor”, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie Iasi.

Foto: semnalonline.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii