A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713897496.5869.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 2.000 pachete de tigari de contrabanda transportate cu un VW Passat, confiscate de politistii de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-06-2015, ora 09:36

Peste 2.000 pachete de tigari de contrabanda transportate cu un VW Passat, confiscate de politistii de frontiera ieseni

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera ieseni au descoperit, intr-un autoturism marca Volkswagen Passat, 44.680 de tigarete de contrabanda, pe care doi cetateni romani intentionau sa le comercializeze ilegal pe raza municipiului Iasi.

In data de 16 iunie, in jurul orei 17.00 politisti de frontiera din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia combaterii traficului ilicit cu tigari, au oprit in trafic, pe raza localitatii Vanatori, judetul Iasi, un autoturism marca Volkswagen Passat, in care se aflau doi cetateni romani, in varsta de 23 ani, respectiv 35 ani, despre care existau informatii ca au preocupari in sfera transportului tigarilor de contrabanda.

La controlul efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite, mai multe sacose din rafie in care se aflau tigari marca Plugarul de provenienta R.Moldova.

In vederea efectuarii unui control amanuntit, lucratorii nostri au procedat la conducerea autoturismului si a persoanelor in cauza la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi. In urma inventarierii a rezultat un numar de 44.680 de tigarete marca Plugarul, in valoare de 19.927 lei.”, a precizat agent sef adjunct de politie Alina Leonte, purtator de cuvant al ITPF Iasi.

Cu privire la cele constatate barbatii au declarat ca intreaga cantitate de tigari a fost preluata de pe raza comunei Probota, judetul Iasi, cu intentia de a fi valorificata in municipiul Iasi, in scopul obtinerii de profit material.

Politistii de frontiera au intocmit barbatilor lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar tigarile, in valoare de 19.927 lei si autoturismul, in valoare de 17.760 lei, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

Foto: 7est.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii