A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713928265.2975.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 180 de kilograme de carne, confiscate de politistii ieseni. Nu exista indicii despre provenienta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-04-2014, ora 11:03

Peste 180 de kilograme de carne, confiscate de politistii ieseni. Nu exista indicii despre provenienta

Articol de Alexandra Stefanescu

In urma unui control efectuat la data de 16 aprilie de catre ofiterii S.I.F. impreuna cu reprezentanti din cadrul D.S.V.S.A. Iasi, la o societate comerciala din municipiul Pascani, care are ca obiect de activitate comercializarea carnii si a produselor din carne, s-a dispus confiscarea a 180 de kilograme de carne, existand suspiciuni cu privire la specia de provenienta, fiind totodata constatate nereguli si in legatura cu depozitarea si comercializarea produselor de origine animala.

A fost luata masura sanctionarii contraventionale a societatii comerciale cu amenda in valoare de 2000 lei. De asemenea, s-a constatat ca administratorul a efectuat acte de comert, iar sumele rezultate din vanzarea marfurilor nu au fost inregistrate. Acesta a fost sanctionat contraventional cu 500 lei, fiind ridicata in vederea confiscarii suma de 597,88 lei”, anunta IPJ Iasi.

Foto: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii