A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714020853.3942.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 150 de politisti ieseni au primit distinctii si avansari in grad
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-03-2015, ora 08:11

Peste 150 de politisti ieseni au primit distinctii si avansari in grad

Articol de Cristian Amariei
Zi de sarbatoare pentru politisti. La Iasi, peste 150 de angajati ai IPJ au primit distictii si avansari in grad.

Sase angajati ai Inspectoratului Judetean de Politie Iasi care s-au remarcat prin merite deosebite au primit titlul de Politisti ai Anului. Au fost premiati chiar de Ziua Politiei Romane.

"Este o onoare deosebita pentru orice politist acordarea acestui titlu. Un titlu care obliga pe viitor la rezultate cel putin la fel de bune ca acelea pe care le-am avut pe parcursul anului anterior," a explicat inspector principal Florin Avatafului, Politistul Anului.

In cadrul ceremoniei au avut loc si avansari in grad pentru 153 de angajati ai IPJ Iasi. 12 dintre ei au fost avansati inainte de termen.

"A fost facuta o analiza la nivelul politiei judetului Iasi si s-a constatat ca au fost facute foarte multe actiuni, actiuni de prevenire, de combatere, multe dosare solutionate cu trimiteri in judecata si am fost propus pentru inaintarea in grad," a spus comisarul Marius Andronache, seful Biroului pentru Centrul Universitar.

Agent sef adjunct Ionut Lazar, sectia IV Politie: "Imi place meseria, mi-a placut de la inceput si de acum sunt opt ani de cand o fac. Cea mai grea misiune a fost atunci cand am lucrat si la un post de politie, patru ani, si, atunci, intr-adevar, e alta chestie."

Pentru conducerea Politiei iesene a fost miercuri si un moment de bilant.

"Prioritatea principala a politistilor ieseni, si nu numai, a fost si este in continuare cresterea gradului de siguranta a cetatenilor. Vom desfasura si in continuare activitatile din competenta pentru ca rezultatul de la sfarsitul anului sa fie in concordonanta cu asteptarile cetatenilor," a declarat chestorul Ioan Scripniciuc, sef IPJ Iasi.

Pentru primele doua luni ale anului, politistii ieseni au anuntat o scadere a numarului infractiunilor fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Sursa: digi24.ro
     
Tag-uri: iasi, politie, avansare, ipj
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii