A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713553653.8876.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 14.000 tigarete din care 9.500 ascunse intr-o roata de rezerva, depistate la Vama Sculeni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-07-2015, ora 10:09

Peste 14.000 tigarete din care 9.500 ascunse intr-o roata de rezerva, depistate la Vama Sculeni

Articol de Madalina Irimia
Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni impreuna cu lucratori vamali au descoperit ascunse si nedeclarate, in bagajele personale ale unor participanti la trafic si in roata de rezerva a unui microbuz, peste 14.000 de tigarete, pe care trei barbati intentionau sa le introduca ilegal in Romania.

In data de 27 iulie, in jurul orei 13.50, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, conducand un microbuz marca Ford, cetateanul Ivan L., in varsta de 40 ani, din Republica Moldova.

Cateva ore mai tarziu, tot in Vama Sculeni, s-a prezentat la controlul de frontiera, pentru a intra in tara, cetateanul francez I. G., in varsta de 47 ani, conducand un autoturism marca Nissan, inmatriculat in Franta.

In acelasi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat la controlul specific, pentru a intra in tara, in calitate de pasager intr-un autocar ce efectua curse regulate pe relatia Chisinau-Brasov, cetateanul roman Adrian M., in varsta de 24 ani.

In baza profilului de risc, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a efectuat controale amanuntite asupra celor trei mijloace de transport, ocazie cu care au descoperit 14.120 tigarete, diferite marci, de provenienta R. Moldova, ascunse in roata de rezerva a microbuzului, si in bagajele lui Ion G. si ale lui Adrian M.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura sanctionarii contraventionale a celor trei barbati cu amenzi in valoare totala de 11.500 lei si a ridicarii in vederea confiscarii a tigaretelor in valoare totala de 4.133 lei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii