A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713420254.414.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 1.500 de medici dentisti ofera gratuit consultatii si cupoane de reducere pentru pasta de dinti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-11-2014, ora 16:24

Peste 1.500 de medici dentisti ofera gratuit consultatii si cupoane de reducere pentru pasta de dinti

Articol de Cristian Amariei
Romanii mai au inca posibilitatea sa isi faca gratuit un control stomatologic pana la finalul anului, daca nu au facut inca vizita anuala obligatorie. Peste 1.500 de medici dentisti din intreaga tara ofera consultatii sau chiar detartraje sau periaje gratuite pana la finalul acestui an in cadrul campaniei de educare cu privire la igiena orala “Zambeşte Romania”, desfasurata de GSK Consumer Healthcare.

Pe langa consultatii, si, in functie de disponibilitatea stomatologului, romanii pot primi si cupoane de reducere in valoare de 5 lei pentru pasta de dinti Parodontax si Sensodyne, pe langa consultatii si servicii adiacente de curatare.

Aceasta solutie vine in intampinarea celor 69% dintre respondentii unui studiu din 2012 care au declarat ca merg la dentist doar atunci cand au probleme.

Persoanele interesate isi pot face o programare intrand pe website-ul www.zambesteromania.ro, in sectiunea „Consultatii stomatologice gratuite”, alegand judetul si orasul; li se vor afisa datele de contact ale cabinetului si un indicator care arata daca respectivul cabinet ofera si detartaje gratuite, iar programarea se face simplu printr-un telefon direct la cabinet.

In urma unor astfel de vizite, medicii dentisti pot semnala care sunt urgentele si prioritatile in tratamentul dentar, pot explica copiilor care e tehnica de periaj corecta, pot sfatui orice persoana in alegerea periutei si pastei de dinti potrivite; de asemenea, medicii dentisti pot face recomandari in privinta alimentatiei pentru mentinerea unei danturi sanatoase.

La finalul vizitei in cabinet, pacientii care si-au facut programare luand datele medicului dentist de pe www.zambesteromania.ro vor primi, in functie de afectiune, unul dintre cele doua cupoane de reducere in valoare de 5 lei fiecare pentru o pasta de dinti Parodontax sau Sensodyne pe care il pot folosi in oricare magazin Carrefour (hypermarket, market sau express) din tara pana la finalul acestui an, in limita stocului disponibil.

Clasamentul judetelor cu cei mai multi medici inscrisi este condus de Cluj, cu 150 de medici, urmat de Brasov, 125, Dolj si Constanta, cu 100 si Galati, Bihor si Iasi, cu 90.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii