A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713585941.5034.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pesedistii, derutati dupa ce Nichita si-a urmarit IUBITA cu politia locala: „PSD a fost etichetat in multe feluri, dar niciodata ca fiind un partid de PROSTI”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
03-05-2015, ora 12:26

Pesedistii, derutati dupa ce Nichita si-a urmarit IUBITA cu politia locala: „PSD a fost etichetat in multe feluri, dar niciodata ca fiind un partid de PROSTI”

Articol de Cristian Amariei
Europarlamentarul Catalin Ivan, aflat la un pas de excludere din PSD, i-a cerut vicepresedintelui Gheorghe Nichita sa-si dea demisia din toate functiile politice pe care le detine in urma dosarului deschis pe numele primarului. Acesta este acuzat ca a folosit institutii din subordinea sa pentru a spiona o femeie.

Catalin Ivan, europarlamentar PSD si membru in organizatia PSD Iasi, ii cere demisia lui Gheorghe Nichita din toate functiile politice pe care le detine. in acest moment, Nichita este presedintele PSD Iasi, vicepresedinte la nivel national, membru al Comitetului Executiv si al Consiliului National.

„Chiar daca nu este vorba de hotie in dosarul lui Gheorghe Nichita, ci doar de prostie si ticalosie, este evident ca trebuie sa-si dea demisia din toate functiile politice pe care le detine”, a scris pe pagina sa de Facebook Ivan.

Potrivit acestuia, PSD Iasi poate castiga alegerile locale si parlamentare si fara Gheorghe Nichita.

„Ba mai mult, cred ca le mai poate castiga doar daca Nichita dispare total din peisajul politic iesean. in ceea ce priveste titlul auto-asumat de lider national al acestui partid, PSD a fost etichetat in multe feluri, dar niciodata ca fiind un partid de prosti. Prin urmare, prezenta acestuia in forurile nationale de conducere ar fi o pata urata pe obrazul tuturor celor care sustin acest partid”, sustine Ivan.

Catalin Ivan a avut probleme in PSD la inceputul acestui an, fiind la un pas de excludere. Pentru a scapa de excludere, el s-a mutat de la organizatia PSD 1 la PSD Iasi, filiala condusa de Nichita. inainte de a ajunge sef la Sectorul 1, Ivan a facut parte din organizatia ieseana, dar s-a certat cu Gheorghe Nichita.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
DorothyAnick,  09.02.2017 17:58

wh0cd574521 cheapest anafranil lynoral without prescription

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii