ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-04-2015, ora 16:26

Persoane care cereau bani in numele vedetelor, identificate de politistii ieseni

Articol de Cristian Amariei
Politistii ieseni, in colaborare cu cei din Neamt, au efectuat 2 perchezitii la domiciliile a doi tineri, din Neamt, banuiti de comiterea infractiunii de inselaciune, prin intermediul retelelor de socializare.

La data de 8 aprilie, politistii Sectiei 5 Politie, impreuna cu cei din cadrul Serviciul de Investigatii Criminale Iasi, S.A.S. Iasi, in colaborare cu politistii de la Neamt au efectuat, in baza mandatelor de perchezitie domiciliara emise de Judecatoria Iasi, doua perchezitii la locuintele a doi tineri, din municipiul Piatra Neamt: L. Iulian, de 21 ani si N. Constantin, de 20 ani, banuiti de inselaciuni prin intermediul retelelor de socializare.

Potrivit IPJ Iasi, „Din probatoriul administrat in cauza a rezultat faptul ca cei doi, in perioada 11.04.2014 – 18.02.2015, prin intermediul unei retele de socializare ar fi trimis cereri de prietenie mai multor vedete de televiziune, teatru si film, dupa care, sub numele acestor vedete, facandu-si conturi false, ar fi interpelat prietenii vedetelor si, in numele acestora, ar fi solicitat sume de bani cuprinse intre 300 si 2000 lei, in scop umanitar, multe solicitari fiind pentru copii din municipiul Tg. Neamt, care ar fi ramas orfani sau a caror locuinte ar fi fost distruse de incendii. Sumele de bani erau primate prin transfer bancar.”

In dosarul instrumentat de politistii Sectiei 5 Politie Iasi, au fost identificate 28 persoane vatamate de pe raza judetelor Iasi, Bacau, Neamt, Ilfov, Vaslui, Dambovita, precum si din municipiul Bucuresti, care au fost audiate.

In cadrul perchezitiilor efectuate au fost ridicate doua laptopuri, o unitate de calculator, trei telefoane mobile si o tableta in vederea continuarii probatoriului existent.

Prejudiciul cauzat partilor vatamate este de 7632 lei si 650 euro.
Unul dintre cei doi tineri a fost retinut pentru 24 ore, iar acum este cercetat sub control judiciar.

Foto: vremeanoua.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
Erickaller,  27.05.2017 22:44

wh0cd8972442 buy azithromycin Buy Avana Augmentin Cialis Pills

   
mihaela,  12.04.2015 12:07

Toti oamenii care lucreaza cu noi se declara multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: modelino_23@yahoo.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii