A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713617331.8814.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Perchezitii la patru firme din Iasi, acuzate de fraude cu un soft pentru jocuri de noroc
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-02-2012, ora 12:30

Perchezitii la patru firme din Iasi, acuzate de fraude cu un soft pentru jocuri de noroc

Articol de Alexandra Stefanescu

Politistii s-au sesizat din oficiu pentru a verifica activitatea a patru firme din Iasi care ar fi reprodus neautorizat un program apartinand unui grup din industria internationala a jocurilor de noroc, 19 perchezitii fiind derulate, marti, la sediile acestor firme.

Cele 19 perchezitii domiciliare la punctele de lucru apartinand celor patru societati din Iasi au avut loc in baza autorizatiilor de perchezitie emise de Judecatoria Iasi, informeaza Politia Romana.

In timpul acestor perchezitii au fost ridicate pentru cercetari 34 de aparate pentru jocuri de noroc electronice, precum si alte documente de evidenta a incasarilor zilnice si inregistrari video ale camerelor de supravegheate de la cele 19 sali de joc perchezitionate. Aparatele de joc urmeaza a fi expertizate de catre specialisti in domeniu.

In ianuarie, politistii s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea de catre reprezentantii celor patru firme, care au ca obiect de activitate exploatarea jocurilor de noroc, a infractiunilor de promovarea de marfuri pirat, prevazuta de art. 139 ind. 6 alin. 5 din Legea 8/1996, reproducerea neautorizata pe sisteme de calcul a programelor de calculator in oricare din urmatoarele modalitati: instalare, stocare, rulare sau executare, afisare ori transmitere in retea interna, prevazuta de art. 139 ind. 9 din Legea 8/1996,contrafacere, prevazuta de art. 90 alin. 1 lit. a) din Legea 84/1998 si punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata, prevazuta de art. 90 alin. 1 lit. b) din Legea 84/1998.

Politistii au stabilit ca reprezentantii acestor societati ar fi reprodus neautorizat un program apartinand unui grup din industria internationala a jocurilor de noroc si ar fi folosit fara drept marca programului respectiv, sub forma marcii asemanatoare originale.

De asemenea, softul de pe aparatele de joc exploatate este asemanator sau chiar identic din unele puncte de vedere cu programul produs de firma prejudiciata.

Cercetarile continua sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi.

Foto: aradon.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii