A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713961830.6113.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Perchezitii la o firma de taxi din Iasi. Politistii au ridicat 200.000 de lei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-12-2014, ora 08:28

Perchezitii la o firma de taxi din Iasi. Politistii au ridicat 200.000 de lei

Articol de Cristian Amariei
In urma perchezitiilor efectuate de politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice ai Inspectoratului de Politiei al Judetului Iasi la sediile unei societati comerciale ce are ca obiect de activitate transportul de persoane in regim taxi, a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor un autoturism de lux, peste 200.000 lei si o arma neletala.

Au fost conduse la sediul politiei pentru audieri 4 persoane.
„Din investigatiile si cercetarile efectuate de politisti, a rezultat faptul ca reprezentantii societatii comerciale sunt banuiti de comiterea mai multor infractiuni de evaziune fiscala. Politistii au ridicat documente contabile si medii de stocare a informatiilor in vederea perchezitionarii informatice. De asemenea, se are in vedere aplicarea sechestrului asigurator pe bunuri, in vederea recuperarii prejudiciului in cauza.”, au precizat reprezentantii IPJ Iasi.
Cercetarile continua, in cadrul dosarelor penale intocmite pe numele reprezentantilor societatii comerciale, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala, iar la finalizarea acestora se vor propune masuri legale.

Foto: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii