A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713968397.393.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Perchezitii DNA la Spitalul de Psihiatrie Socola intr-un dosar privind angajari ilegale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-03-2015, ora 12:14

Perchezitii DNA la Spitalul de Psihiatrie Socola intr-un dosar privind angajari ilegale

Articol de Cristian Amariei
Procurorii DNA fac, marti, perchezitii la Spitalul de Psihiatrie Socola intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii. Mediafax anunta, citand surse judiciare, ca printre persoanele vizate ar fi si directorul economic al unitatii sanitare.

Potrivit DNA, perchezitiile de marti facute de catre procurorii anticoruptie din cadrul Serviciului Teritorial Iasi al Directiei la doua locatii din municipiul Iasi, din care una la sediul unei institutii publice, vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in anul 2014.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca una dintre perchezitii este facuta la Spitalul de Psihiatrie Socola, printre persoanele vizate fiind si directorul economic al institutiei medicale.

In acest dosar, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Inspectoratului de Jandarmi Iasi.

Foto: antena3.ro
     
Tag-uri: iasi, socola, perchezitii, dna
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii