A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715914464.7739.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pe 5 septembrie va fi reluata circulatia tramvaielor in zona Copou
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-08-2013, ora 16:19

Pe 5 septembrie va fi reluata circulatia tramvaielor in zona Copou

Articol de Alexandra Stefanescu

Primarul Gheorghe Nichita a anuntat astazi in cadrul unei conferinte de presa ca incepand cu data de 5 septembrie va fi reluata circulatia tramvaielor pe ruta Copou - Tudor Vladimirescu - Calea Chisinaului.

Preocuparea majora pe care o avem in acest moment este pregatirea orasului pentru inceperea anului scolar. Vrem sa acceleram lucrarile in asa fel incat marile santiere din oras sa nu blocheze traficul. Aici avem in vedere lucrarile de la pasajul Mihai Eminescu. Pe 5 septembrie vor fi puse in functiune tramvaiele in zona Copou. Este vorba de liniile 1 si 13. Vor fi 16 tramvaie care vor circula pe aceste doua linii. Vom avea si liniile de autobuze 28, 41 si 42. O parte din autobuzele pe care le vom scoate de pe Copou vor fi transferate in zona Dancu, pe traseul Tatarasi- Dancu, pentru ca pe zona respectiva, ApaVital va efectua timp de o luna de zile lucrari de montare a unei canalizari si ne-au cerut avizul pentru a putea sa inchida linia de tramvai pe traseul 3, care merge pe ruta Dancu-Gara. Celelalte autobuze vor fi transferate pe traseul 11, Dacia- Tatarasi”, a declarat Gheorghe Nichita.

Foto: skyscrapercity.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii