A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716024799.374.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pe 17 septembrie incepe noul an universitar la USAMV Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
13-09-2012, ora 14:54

Pe 17 septembrie incepe noul an universitar la USAMV Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Anul universitar 2012 – 2013 va incepe la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” pe 17 septembrie 2012, deschiderea oficiala fiind organizata in Aula Magna „Haralamb Vasiliu” a Universitatii, incepand cu ora 11.30.

In acest an universitar, institutia sarbatoreste implinirea a 100 de ani de invatamant superior agronomic la Iasi.

La eveniment vor participa Rectorul, Presedintele Senatului, Prorectorii, membrii Senatului Universitatii, oficialitati locale, alaturi de cadre didactice si studenti. Cele mai mari emotii le vor avea „bobocii” care au reusit sa ocupe, in urma concursului de admitere, un loc la USAMV Iasi. Anul acesta, institutia a avut o admitere de succes, locurile la buget fiind ocupate aproape in totalitate inca din prima sesiune, cea din iulie, iar cele cu taxa in sesiunea din toamna. La Universitate invata aproximativ 5.000 de studenti, din care 850 sunt boboci.

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi urmareste, cu prioritate, investirea de sume importante in dotarea cu tehnologie si echipamente a laboratoarelor si bazelor de practica, pentru imbunatatirea conditiilor de studiu si cercetare. Studentii Universitatii beneficiaza de cursuri sustinute de un corp profesoral de elita, de conditii de cazare si masa moderne.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii