ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-06-2013, ora 15:45

Patru minori internati la Centrul de Primire Minori in Regim de Urgenta Iasi

Articol de Madalina Irimia

La data de 21 iunie, in jurul orelor 01:00, politistii locali care executau serviciul de mentinere a ordinii si linistii publice in zona cartierului Nicolina, s-au sesizat cu privire la faptul ca pe strada Petre Tutea, se afla un minor care nu isi justifica prezenta in locatia si ora mentionate.

In urma discutiilor purtate cu acesta a reiesit faptul ca se numeste G. Z., cu varsta de 12 ani si este domiciliat in judetul Iasi. De asemenea, s-a constatat faptul ca aceasta figureaza ca fiind dat disparut de catre Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, fiind plecat din Complexul de Servicii Sociale pentru Copii – Tg. Frumos, din data de 13 iunie 2013. Minorul a fost condus si internat in Centrul de Primire Minori in Regim de Urgenta Iasi.

In acelasi context, la data de 21 iunie 2013, in jurul orelor 00: 30, politistii locali au procedat la internarea in Centrul de Primire Minori in Regim de Urgenta Iasi, 3 minori cu varstele cuprinse intre 4 si 9 ani. Copiii au fost identificati in zona Ciric, iar in urma verificarilor efectuate a reiesit faptul ca minorii nu stiu unde locuiesc si cum se numesc parintii.

     
Tag-uri: minori, politie, centru
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SARGHEA ANA MARIA,  24.06.2013 02:47

CENTRU DE MINORI AN REGIM DE URGENTA ESTE UN COSMAR PT TOTI COPII CARE SUNT ADUSI AN ACEL CENTRU PT CA NU AU NICI O CONDITIE CUM AR AVEA NEVOIE UN COPIL SAU MAI MULTI DESCRIU SI SUSTIN ACEST COMENTARIU PT CA SI EU AM STAT AN ACEST CENTRU DE RAHAT SI MAM SIMTIT MAI RAU CA UN CAINE CHINUIT CEI DE LA PROTECTIA COPIILULUI AR TREBUI SA LOCUIASCA SI EI MACAR DOUA ZILE CA AVADA SI EI CUM STAU ACEI SARACI COPII MACAR SA LE OFEREASCA MAI MULTE CONDITI

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii