ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-01-2015, ora 12:01

Pasajul din Fundatie, inaugurat luna trecuta, a inceput sa cedeze

Articol de Madalina Irimia
La Pasajul din Fundatie au aparut deja primele probleme, la nici o luna de la inugurare. Din cauza temperaturilor scazute si zapezii depuse, au inceput sa cada bucati mari din tencuiala si sa apara crapaturi in pereti. Situatia va fi remediata abia la primavara, anunta autoritatile, atunci cand temperaturile vor permite inceperea a noi lucrari.

Problemele ar fi aparut din cauza temperaturilor scazute. Autoritatile locale recunosc ca lucrarile s-au facut in graba, dar spun ca reparatiile vor fi suportate de constructor.

“Mai important a fost sa il punem in functiune. Constructorul si-a asumat acest lucru si urmeaza ca sa corecteze ceea ce se intampla in aceasta perioada de iarna,” a motivat Gheorghe Nichita, primarul Iasiului.

Cei care traverseaza des zona au pareri impartite cu privire la modul in care s-au facut lucrarile.

“E ca la noi, in Romania, nu stiti cum e?”

“Sunt de vina proiectantii, constructorii, bani cheltuiti aiurea, trafic ingreunat.”

“Am vazut ce lucrare s-a facut, am vazut cu ce utilaje s-a lucrat, am vazut cum s-a procedat, este imposibil ca peretii acestia sa se fisureze, aproape imposibil."

Pasajul are o lungime totala de 286 de metri si o latime de 10 metri. Lucrarile au durat aproximativ 2 ani si au costat 10 milioane de euro.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii