A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714693843.1294.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Parlamentarii PD-L ironizeaza victimele "Recensamantului lui nea Vasile"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
07-08-2012, ora 10:24

Parlamentarii PD-L ironizeaza victimele "Recensamantului lui nea Vasile"

Articol de Anca Gabriela Cretu

Faptul ca Ioan Rus si Victor Paul Dobre si-au dat demisiile din functiile de ministru al Administratiei si Internelor, respectiv din cea de ministru delegat pentru Administratie, le-a dat ocazia parlamentarilor opozitiei sa arate cu degetul spre consecintele schimbarilor din guvernarea USL.

Deputatul Petru Movila intrevede in abandonarea fotoliilor de conducere din cadrul MAI o scindare treptata a Uniunii Social Liberale.

Demisia celor doi membri cu state vechi in USL este o lovitura grea pentru Ponta si Antonescu. Pana si cei care nu gusta politica isi dau seama ca lucrurile in USL se precipita si ca presiunile devin din ce in ce mai puternice. Decizia luata de Victor Paul Dobre si de Ioan Rus este surprinzatoare si naucitoare pentru USL. Faptul ca cei doi nu au acceptat sa fie trasi la raspundere pentru o posibila disparitie a 1,3 milioane de romani de pe listele electorale confirma, intr-o anumită masura, faptul ca listele au fost corecte si ca Rus a organizat referendumul si a trimis la CCR datele reale pe care ministerul sau le detinea”, apreciaza Movila.

Pe de alta parte, presedintele Organizatiei Judetene PD-L Iasi, Dumitru Oprea spune ca “recensamantul lui nea Vasile” prin care se doreste actualizarea listelor permanente, nu va face decat sa accentueze haosul politic in care se afla Romania.

Zguduit de penibilul unei adrese a Curtii care l-a oprit sa mai trimita mii de oameni pe coclauri, cu “recensamantul lui nea Vasile”, premierul s-a trezit si cu doua demisii. Ministrul de Interne a plecat, acuzand presiuni pentru incalcarea legii, iar primul ministru inca mai vorbeste de o guvernare perfecta. Dar pune haosul in care se zbate tara tot in carca PDL. Privind carpelile facute in graba, putem spune ca executivul Ponta nu se remaniaza, ci se “talibanizeaza”. E o radicalizare a puterii ce are nevoie de oameni ca Sova, prin care sa se asigure succesul loviturilor care vor urma. Dar pana cand?”, a precizat senatorul Oprea.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul Nicusor Paduraru ironizeaza numirea lui Dan Sova in calitate de ministru pentru Relatia cu Parlamentul si eticheteaza activitatea premierului Romaniei drept “un stil de a trai in propria impostura”: „Sa spui ca remanierea s-a facut la presiunea lui Basescu, e jenant. Ponta minte cu aceeasi nonsalanta pe care o afiseaza si Sova. Ponta are o problema nu de comunicare, ci de atitudine. Omul acesta nu e in stare sa isi recunoasca propriile limite de competente, episodul plagiatului nu e doar o greseala ci un stil de a trai in propria impostura”.

Aseara, ministrul de Externe-Titus Corlatean, ministrul Administratiei si Internelor Mircea Dusa, ministrul delegat pentru Administratie-Radu Stroe, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul- Dan Sova si ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri -Mihai Voicu au depus juramantul de investitura.

     
Tag-uri: PDL, USL, Facebook, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  03.06.2017 02:15

wh0cd2635336 buy augmentin online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii