ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-04-2014, ora 10:31

Paris ar putea fi printre urmatoarele destinatii directe de la Aeroportul International Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Aeroportul International Iasi a raportat rezultatele participarii la Routes in fata plenului Consiliului Judetean de ieri 24 aprilie.

Aeroportul International Iasi s-a prezentat la targul de rute de la Marsilia din perioada 6-8 aprilie. Routes este cel mai bun targ de rute din lume. Strategia a fost bine definita, s-au ales din timp companiile aeriene, dupa o analiza atenta a portofoliului de rute a fiecareia dintre companii si a evolutiei logice a acestor portofolii, catre Iasi. A fost un maraton cu adevarat solicitant, intrucat s-au purtat discutii cu 19 companii aeriene (Volotea, Germanwings, Turkish Airlines, Etihad Regional, Air Berlin, Wizz Air, Pegasus Airlines, Transavia, Iberia Airlines, Germania, Air Dolomiti, Euro Lot, Austrian Airlines, Meridiana Fly, Vueling, Fly Be, Blue Air, Lufthansa, Ryanair) si cu un numar de 5 aeroporturi (Munich Airport, Amsterdam Airport Schipol, Frankfurt Airport, Aena Airport Spain, Brussels Airport Zaventem), capete de linie externa de interes pentru Iasi. Abordarea a cuprins ambele modele de business si anume companii de linie si companii low cost.

Rezultatele unui astfel de congres pot aparea pe termen mediu si lung, cele pe termen scurt fiind reusite exceptionale. Toate aceste companii, dupa cum bine stiti, au planurile de dezvoltare si alocarea flotei facute pe minim 2 ani de zile. De aceea folosim din plin aceasta perioada, pentru a reusi sa contractam viitoare rute, indiferent de orizontul de asteptare. Sunt unele destinatii unde exista premise favorabile sa fie operate mai repede, aici suntem insistenti peste masura pentru a nu pierde aceasta sansa. Printre acestea este si Paris. Toate aceste lucruri reusite, trecute, prezente si viitoare, au la baza date si cifre de necontestat, care reflecta fara echivoc o evolutie puternic ascendenta a aeroportului iesean pe toate palierele. Aceste date sunt rezultatul unei noi gandiri, orientate exclusiv spre afacere, spre comunicare, spre promovare, spre dezvoltare sanatoasa, spre conectarea in mod corect a orasului, judetului si regiunii de acele centre ce aduc plus valoare si folos comunitatii noastre.” a declarat Marius Bodea, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi.

     
Tag-uri: aeroport, Iasi, Paris
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii