A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713271587.7364.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Parcul de autobuze noi din Iasi, completat cu inca opt unitati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-09-2016, ora 08:14

Parcul de autobuze noi din Iasi, completat cu inca opt unitati

Articol de Cristian Amariei
Lotul de opt autobuze noi care vor intra in serviciul public de transport in comun a fost prezentat publicului iesean, luni, in fata Palatului Culturii.

„Ele sunt similare cu celelalte patru care au fost aduse in transa trecuta. Au Euro 6, o conditie impusa de reglementarile de mediu, sunt dotate cu aer conditionat, iar pentru securitatea calatorilor exista 8 camere de supraveghere in interiorul si exteriorul autobuzelor. Depinde de noi cum le vom pastra. Asa cum vom avea grija de ele, asa le vom avea”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Cele opt autobuze sunt model Eurobus Diamond si au cate trei usi, o lungime de 12 metri, o latime de 2,5 metri si o inaltime de 3,15 metri. Fiecare autobuz are o capacitate de 109 calatori, cu podea joasa, rampa pentru persoane cu dizabilitati, spatiu pentru scaun cu rotile, aer conditionat in tot spatiul si sistem de supraveghere video.

Toate cele 12 autobuze noi aduse in ultima luna la Iasi vor circula in premiera pe strazile orasului in perioada desfasurarii Cotnari Rally (8 – 10 septembrie), cand vor inlocui tramvaiele de pe traseul 9.
     
Tag-uri: iasi, autobuze noi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  10.06.2017 09:52

wh0cd7223550 Celexa generic cialis for sale purchase allopurinol

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii