A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715792431.6109.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Paintball si parcul Aventura de la Ciric se deschid astazi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-10-2013, ora 13:41

Paintball si parcul Aventura de la Ciric se deschid astazi

Articol de Alexandra Stefanescu

Incepand de astazi, 10 octombrie, la Baza de agrement Ciric, iesenii vor dispune de noi zone de distractie si recreere: doua terenuri de paintball si un parc de Aventura.

Terenurile de paintball din Ciric sunt amenajate pentru desfasurarea diferitelor jocuri tipice acestei metode de distractie: Swat vs. Tero, Impusca-l pe capitan, Capturarea steagului, Salvarea ostaticilor, Apara obiectivul. Instructiunile si regulile de joc vor fi puse la dispozitia jucatorilor de responsabilii din zona.

Echipamentul specific este format din: masca de protectie, arma - marker cu bile cu vopsea plus protectie pentru teava, combinezon si vesta de protectie, recomandata in special sexului feminin. Jucatorii vor fi instruiti inainte de inceperea jocului de personal specializat.

In zona de paintball nu sunt admisi copii cu varsta mai mica de 12 ani. In incinta terenului de joc masca este obligatorie.

Parcul Aventura dispune de trei trasee de catarare, cu grade de dificultate diferite, fiecare fiind simbolizat cu o culoare, unde sportul se imbina armonios cu distractia. Cei interesati se pot urca in copaci, se pot da cu tiroliana sau se pot catara pe coarda, activitati care mai de care mai antrenante si captivante.

Toate activitatile se desfasoara la cel mai inalt grad de siguranta. Fiecare participant la aventura primeste, pe langa un echipament de securitate cu doua carabiniere, si instruirea necesara pentru a le folosi de catre personal specializat. In zona de catarare in copaci si escalada nu sunt admisi copii cu inaltimea mai mica de 1,2 m.

In cazul in care se constata abateri de la regulile de joc, care pot pune in pericol echipamentul sau siguranta celor din jur, se impune aplicarea unor sanctiuni. Astfel, lovirea intentionata a persoanelor sau obiectelor care nu se afla in incinta terenului de joc sau in cazul in care jucatorul face modificari la reglajele de presiune ale armei, se vor sanctiona cu o amenda de 200 lei aplicabila persoanei care a savarsit abaterea. Sanctiunea se va aplica de catre salariatii DAPPP sau de cei ai Politiei Locale.

Tarifele pentru noile activitati:

Foto: ssub.ro

     
Tag-uri: paintball, Ciric, parc
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii