A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714364780.954.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Paduraru catre Antonescu: Crin, uita-te la fostul presedinte al Germaniei!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
23-02-2012, ora 08:03

Paduraru catre Antonescu: Crin, uita-te la fostul presedinte al Germaniei!

Articol de Madalina Irimia

Deputatul PDL Nicusor Paduraru sustine ca absentele inregistrate de Crin Antonescu in Senatului Romaniei, e un motiv de reflexie care ar trebui sa se finalizeze cel putin cu o demisie de onoare.

Suntem o tara in care exista parlamentari cu sentinte in dosare penale, care isi permit sa isi pastreze calitatea de demnitar si nici macar nu clipesc daca le sugerezi sa fie oameni de onoare. Suntem o tara in care candidatul opozitiei pentru cea mai inalta demnitate a statului, aceea de presedinte al tuturor romanilor, e culmea, un profesor, care ar trebui sa aiba definitia chiulului in limbajul curent in zona de explicatii de tipul “ASA NU”.

Daca in Germania, presedintele acestei tari a demisionat pentru ca si-a permis sa omita niste adevaruri despre el insusi, la noi se exerseaza culmea tupeului. Am vazut un deputat PNL care fiind luat la intrebari cu referire la “performantele” sefului sau ierarhic, a fost pus intr-o ipostaza extrem de neplacuta in care eu, cel putin, m-as fi rusinat de atitudinea colegului meu”, scrie Paduraru pe blogul personal.

Deputatul a mai adaugat ca rusinea nu e o calitate politica la PNL, deoarece reprezentantii acestui partid incearca sa justifice cifra zero din dreptul lui Antonescu, dand astfel de inteles ca liderul lor ar fi un presedinte dinamic peste suta la suta.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii