A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714887207.6684.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PRIME Iasi: ATELIERE a ajuns la cea de-a VI-a editie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-03-2014, ora 11:13

PRIME Iasi: ATELIERE a ajuns la cea de-a VI-a editie

Articol de Alexandra Stefanescu

PRIME Iasi organizeaza si in aceasta primavara proiectul ATELIERE, constituit din trei workshop-uri ce se desfasoara simultan, sustinute de specialisti din domeniu. Cea de-a VI -a editie aduce in atentia studentilor pasionati de Relatii Publice si Publicitate domeniul copywriting-ului.

Tema proiectului- Copywriting: meserie sau talent? le va oferi studentilor posibilitatea sa-si completeze experienta scrierii de texte publicitare si sa afle cat mai multe despre posibilitatile de manifestare a abilitatilor innascute. Totodata, domeniul incitant, inca neexplorat, va constitui contextul favorabil al desfasurarii unor workshop-uri eficiente, cu o parte teoretica si una practica. Participantii vor simula, asadar, munca unui copywriter si vor afla ce anume presupune aceasta, care sunt calitatile ce il pot face un profesionist.

Speakerii acestei editii Stefan Negoita, Raluca Gavrilescu si Oana Filip le vor oferi studentilor sansa de a afla cat mai multe despre copywriting si posibilitatea de a exersa un talent, de a acumula unele cunostiinte teoretice pentru a deveni un adevarat profesionist in acest domeniu.

Studentii pasionati de copywriting sunt asteptati, odata cu inceperea inscrierilor, sa completeze formularul de pe pagina oficiala a proiectului. In cadrul fiecarui workshop exista un loc gratuit in urma acceptarii provocarii lansate de PRIME Iasi.

Mizam pe creativitatea participantilor pentru conceperea unui slogan in cadrul unei campanii de lansare a unui produs inexistent pe piata, berea la plic. Acest exercitiu, dincolo de beneficiul direct, va fi un prim pas catre provocarile acestei editii. Pana la urma, o sa vorbim despre lumea fascinanta a copywriting-ului.

     
Tag-uri: PRIME, Iasi, workshop
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii