ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
20-03-2013, ora 11:04

PNR Iasi cere demisia lui Fenechiu

Articol de Cristian Amariei

Partidul Noua Republica Iasi cere demisia lui Relu Fenechiu din functia de ministru al Transporturilor. PNR critica declaratiile facute de Fenechiu care sustine ca „Nastase a fost inchis pentru o chestiune pe care o fac multi politicieni. Partidele politice nu se finanteaza doar din bani albi. Romania a gresit fata de Adrian Nastase”.

Romania onesta, Romania oamenilor cinstiti, nu a gresit cu nimic fata de Adrian Nastase. Dimpotriva, minima decenta ne obliga sa recunoastem ca acesta a gresit grav fata de tara careia i-a fost premier.

Ministrul Relu Fenechiutrateaza cu iresponsabila superficialitate faptul ca Adrian Nastase a fost trimis in spatele gratiilor pentru ca si-a folosit influenta si autoritatea in vederea obtinerii de sume debani necuvenite.

Partidul Noua Republica – Filiala Judeteana Iasiconsidera ca declaratiile domnului Relu Fenechiu sunt in contradictie flagranta cu demnitatea functiei ministeriale. Astfel de declaratii denota faptul ca romanii ar trebui sa accepte coruptia inregistrata la nivelul partidelor si a politicienilor, filosofia de guvernare a actualei puteri bazandu-se pe o relatie de schimb reciproc, in care cine da bani negri primeste la schimb o functie importanta sau generoase contracte cu statul”, se arata intr-un comunicat PNR, remis Cronica de Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii