ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
14-08-2012, ora 15:52

PD-L a depistat un bacauan care a votat de 8 ori la Iasi!

Articol de Anca Gabriela Cretu

Astazi, liderii PD-L Iasi au prezentat topul celor mai „harnici” votanti de la Referendum. Parlamentarii democrat liberali au derulat timp de cateva saptamani o analiza in ceea ce priveste depistarea votului multiplu pe listele suplimentare. La nivelul municipiului Iasi, membrii PD-L au strans doar listele suplimentare de la 141 sectii de votare, din totalul de 236.

Potrivit sefului Organizatiei Municipale PD-L Iasi, Marius Spinu, un barbat in varsta de 32 de ani din Onesti, judetul Bacau a votat de 6 ori in sectiile din Copou si cate o data in sectiile din cartierele Alexandru cel Bun si Tudor Vladimirescu. In topul celor care au votat multiplu in municipiul Iasi se mai numara un sucevean din Falticeni care a votat de 7 ori in aceleasi sectii ca cele precizate anterior si un vasluian care a votat de 4 ori in sectiile de votare din Copou.

Noi am avut doua probleme. In primul rand, nu avem toate listele suplimentare. La nivelul judetului, am strans listele suplimentare de la 116 sectii de votare, din cele 472, in total. La Barnova, peste 150 de locuitori au votat o singura data intr-un sat alaturat pe listele suplimentare. Nu putem insa sa verificam daca acestia au votat in satul din care fac parte unde sunt pe listele permanente. Daca Autoritatea Electorala Permanenta va introduce cele 8.400.000 de voturi, o sa gasim sute de mii de voturi multiple. Asta este estimarea la nivel de partid”, a explicat deputatul Marius Spinu.

Foto: puterea.ro

     
Tag-uri: vot, referendum, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii