A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716033414.0489.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

(P) Sanatate si creativitate la Terra Centrum
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-01-2012, ora 16:58

(P) Sanatate si creativitate la Terra Centrum

Articol de Alexandra Stefanescu

Incepand cu data de 20 ianuarie, la clinica Terra Centrum va avea loc un atelier de cultura pentru copii. Atelierul se adreseaza copiilor cu varsta de peste 4 ani, carora le place sa picteze, sa deseneze, dar si celor care doresc sa descopere lumea minunata a culorilor.

Atelierul de pictura pentru copii se va concentra pe citeva imagini sau citiva pictori care ilustreaza sau care se incadreaza intr-un anumit stil. Atelierul propune o serie de stiluri mai accesibile si atragatoare pentru copii, precum si tehnici care pot fi usor intelese si puse in practica pentru a realiza la finalul fiecarei sedinte mica opera de arta.

Prima sedinta: Cum pictau oamenii acum mii de ani - Arta primitiva (si arta moderna). Copiilor le vor fi prezentate cateva imagini cu arta primitiva si apoi vor incerca sa faca propria lucrare in stil primitiv sau modern/primitiv.

Sedinta 2: pictura egipteana. Copiii vor desena si picta figuri egiptene inspirate de picturile păstrate pe peretii interiori ai mormintelor, diverse reliefuri, reproduceri etc.

Sedinta 3: Renasterea si mari pictori: Michelangelo, Leonardo Da Vinci si Botticelli. Copiii vor descoperi frumusetea corpului uman si legendele grecesti din antichitate: zeii, zeitele, animalele fantastice. Acestia vor incerca sa faca propria lucrare care sa aiba in centru omul, frumusetea, povestile si simbolurile.

Sedinta 4. Pictura decorativa. Cei mici vor invata sa utilizeze culorile in tonuri intense, alternandu-le cu culori calde si luminoase, astfel vor crea ritmuri si vor folosi elemente ornamentale geometrice si florale.

Atelierul se desfasoara in fiecare vineri de la ora 18.30 si dureaza o ora. Costul abonamentului este de 60 Ron.

Pentru alte detalii si informatii puteti suna la numarul de telefon 0740574524.

Foto: Facebook.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii