ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-12-2015, ora 08:06

Opt proiecte de investitii majore pentru Iasi, trimise la Guvern

Articol de Cristian Amariei
Intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Roznovanu, primarul interimar Mihai Chirica a facut referire la opt proiecte trimise Guvernului Romaniei pentru a fi incluse in bugetul anului 2016.

Acestea includ finantari pentru realizarea autostrazii Iasi – Targu Mures, investitii la Spitalul Clinic Parhon si Spitalul Clinic de Recuperare, construirea de locuinte pentru tineri prin ANL, reabilitarea a 34 de unitati de invatamant, construirea a 5 gradinite si reabilitarea termica a 60 de unitati scolare, finalizarea lucrarilor de construire a variantei de ocolire a municipiului Iasi, construirea Spitalului Regional de Urgente, construirea unui stadion de rugby, transferarea cinematografelor in administrarea autoritatilor locale.

De asemenea, edilul Iasului a anuntat ca, in perioada 14 – 20 decembrie 2015, la Primaria municipiului Iasi va fi organizata “Saptamana de colinde de 5 stele”, la care vor fi invitate formatii corale recunoscute pentru calitatea interpretarii, premiate la nivel national si international. Astfel, iesenii vor putea asculta colinde interpretate de corul Colegiul de Arta Octav Bancila, Corala Floralis, Corul de copii Musica Viva, formatia Byzantion, corul Mitropolit Iosif Naniescu si alte coruri de prestigiu. Intrarea va fi libera, muzica putand fi ascultata si de pe pietonalul stefan cel Mare gratie montarii unui sistem de amplificare.
     
Tag-uri: iasi, proiecte, investitii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  15.12.2015 08:28

Te invitam sa incepi acum un curs gratuit care te invata simplu si repede cum poti face bani pe internet. Cursul il primesti pe adresa ta de email, este gratuit, cu explicatii clare si te invata pas cu pas cum poti face bani pe internet. Pentru a primi cursul, trimite un mesaj la adresa de email: sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii