A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716036936.9676.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Oprea despre Referendum: “A participa la vot inseamna a valida faradelegi”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
25-07-2012, ora 14:35

Oprea despre Referendum: “A participa la vot inseamna a valida faradelegi”

Articol de Anca Gabriela Cretu

Liderul filialei judetene PD-L Iasi, Dumitru Oprea a declarat astazi ca democrat liberalii nu vor merge la vot pe 29 iulie, cand are loc referendumul.

Senatorul a precizat ca neparticiparea la vot se bazeaza pe o invalidare a actiunilor “flagrante” de incalcare a legilor tarii, a regulilor parlamentului, a Constitutiei si a modului in care se “decapiteaza” institutiile din Romania care stau la baza referendumului.

A participa la vot inseamna a valida faradelegi. Duminica s-a intamplat ceva cu totul aparte, cand in parlament s-au intrunit cativa reprezentanti care acuzau ca nu se respecta legislatia in domeniu si astfel au dat viata a 10 metode care scot in evidenta inlesnirea fraudei. Prin ordonanta de urgenta nr 41 din 2010, USL, UNPR si UDMR intr-o sesiune extraordinara, au dau viata unor formulare care anuleaza urmele faradelegilor, intrucat nu mai avem liste permanente si nici liste suplimentare. A doua faradelege este eliminarea birourilor electorale din comune si orase. Nicaieri in lume nu exista o zi de exercitare a votului atat de lunga( intre orele 07.00 si 23.00)”, a declarat Dumitru Oprea.

Parlamentarul democrat liberal a mai spus ca printre reperele care stau la baza faradelegilor comise de politicienii puterii se numara: refuzul monitorizarii votului prin camerele de supraveghere, renuntarea soft-ului specializat pentru depistarea votului multiplu, infiintarea sectiilor de votare in baruri, restaurante, hoteluri, locuri de distractie, parcuri, respectiv organizarea de tombole care sa incurajeze deplasarea la vot pe 29 iulie.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  22.06.2017 04:57

wh0cd6524154 tadalafil prozac tablets tetracycline order clindamycin

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii