ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-11-2014, ora 13:19

Opera Nationala Iasi cauta balerini si solisti vocali

Articol de Cristian Amariei
Opera Nationala Romana Iasi organizeaza auditii pentru balerini in zilele de 16 si 17 decembrie, ora 11.00, la sediul institutiei din Iasi, str. Agatha Barsescu nr. 18, in vederea distribuirii in premierele spectacolelor: “Carmen” de G. Bizet, “Memory” in regia si coregrafia maestrului Gigi Caciuleanu, “Romeo si Julieta” de S. Prokofiev, “Italianca in Alger” de G. Rossini, cat si pentru lucrarile din repertoriul curent: “Indiile galante”, “Aida”, “Tosca”, “Barbierul din Sevilla”, “Giselle”, “Precautiuni inutile”, “La Traviata”.

De asemenea, Opera Nationala Romana Iasi organizeaza auditii pentru solisti vocali in zilele de 16 si 17 decembrie, ora 15.00, la sediul institutiei din Iasi, str. Agatha Barsescu nr. 18, in vederea distribuirii in premierele spectacolelor: „Carmen” de G. Bizet, „Italianca in Alger” de G. Rossini, „Evgheni Oneghin” de P.I. Ceaikovski, cat si in productiile din repertoriul curent: „Indiile galante”, „Aida”, „Tosca”, „Barbierul din Sevilla”, „Boema”, „Lucia di Lammermoor”, „La traviata”, „Rigoletto”, „Nunta lui Figaro”, „Don Giovanni”.

Inscrierile la cele doua auditii se fac pe baza unui CV insotit de fotografie, la adresa de e-mail: office@operaiasi.ro.

Data limita este 13.12.2014.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii