ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-05-2012, ora 07:30

Online Career Day 2012 - Eveniment de dezvoltare personala pentru cariera, organizat la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Oameni din Online organizeaza pe 23 mai la Sala de Spectacole a Ateneului Tatarasi, Online Career Day 2012, dedicat tuturor pasionatilor de online, de dezvoltare personala si de dezvoltare carierei si mai ales de lucruri concrete si relatari adevarate despre cum au reusit profesionistii de astazi sa aiba succes si sa faca bani in online.

Sase profesionisti vor impartasi din pasiunea lor pentru dezvoltare personline, din realizarile si experienta lor, despre ce conteaza cu adevarat cand vine vorba de succes, despre cum se intrepatrund online-ul si offline-ul, despre beneficiile si dezavantajele aduse de un job in online, despre strategii de marketing, despre cum putem realiza un CV castigator si obstacolele din calea obtinerii unui job, despre branding-ul personal si cum putem utiliza social media pentru dezvoltarea carierei.

Spre final participantii vor afla cum se iau cele mai importante decizii si pe ce trebuie sa se bazeze cand iau decizii importante in cariera. De asemenea, vor descoperi si de ce nimic nu este intamplator in cariera si cum le arata viata ceea ce trebuie sa stie. Si nu in ultimul rand vor afla care sunt lucrurile esentiale pentru a avea o cariera de succes.

Progresul in online ne-a facut pe noi, cei din Clubul Oameni din Online sa ne dorim alaturi de alti profesionisti din domeniu sa organizam a sasea editie a Online Career Day pentru a impartasi cat mai mult din ceea ce stim si mai ales cum am invatat aceste lucruri. Anul acesta vom insista foarte mult pe partea de dezvoltare personala deoarece inainte de a ne dori sa avem o cariera de succes trebuie sa fim pregatiti pentru asta si sa stim cum putem atrage succesul in viata noastra si mai ales ce avem nevoie pentru ca sa putem face ca lucrurile sa se intample. Garantez ca anul acesta toți participantii vor avea parte de revelatii personale care le vor influenta de acum incolo drumul in cariera” declara Cristi Lucan, Event Managerul Online Career Day.

Evenimentul este una dintre oportunitațile rare pentru Iasi prin care toti pasionatii de online, de dezvoltarea carieriei si dezvoltare personala se pot intalni si discuta cu profesionistii care sunt oarecum veteranii industriei si au reusit in domeniul lor si de asemenea este o ocazie deosebita de a stabili contacte si colaborari.

Participarea la eveniment se face pe baza unei invitatii gratuite, obtinuta in urma inscrierii pe site-ul evenimentului http://www.careerday.ro/inscriere/ .

     
Tag-uri: cariera, online, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii