A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714342011.6034.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Olimpiada nationala de istorie debuteaza astazi la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
03-04-2012, ora 08:00

Olimpiada nationala de istorie debuteaza astazi la Iasi

Articol de Madalina Irimia

In perioada 3-7 aprilie se desfasoara la Iasi a XXXVI-a editie a olimpiadei nationale de istorie la care participa 292 de elevi si profesori din toata tara. Deschiderea festiva are loc in Aula ”Mihai Eminescu” a Universitatii ”Al.I.Cuza”, marti, 3 aprilie, la ora 12.00. Invitatul de onoare este academicianul Alexandru Zub.

Proba scrisa are loc la Colegiul National in ziua de 4 aprilie, incepand cu ora 10.00 si dureaza 3 ore. In zilele urmatoare elevii au posibilitatea sa participe la un itinerariu turistic si cultural, prilej cu care vor fi invitati la prezentarea unui film despre Iasi. Tot atunci vor vizita si expozitia de fotografie din sala Pod-Pogor cu tema ”Iasii in imagini”, realizata de elevii de la Colegiul National ”Mihai Eminescu”.

Vineri, 6 aprilie, la ora 10.00, la Colegiul National, elevii au posibilitatea sa se intalneasca cu istorici ieseni si de peste Prut care vor dezbate pe tema ”Basarabia 1812. Doua secole de drama romaneasca” – organizator si moderator fiind prof. Adriana Radu. Din programul olimpicilor nu lipsesc vizitele la Gradina Botanica, Muzeul Unirii si Muzeul ”Mihail Kogalniceanu”.

Festivitatea de premiere are loc sambata, 7 aprilie, la ora 10.30, tot in Aula universitatii iesene.

CUVANTUL CHEIE AL ZILEI DE 3

APRILIE ESTE: "SOARE"

Foto: vrn.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii