ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-01-2013, ora 18:47

ONRI Iasi isi va imbogati repertoriul cu spectacolele Giselle, Aida, Carmen, Sunetul muzicii si Motanul Incaltat

Articol de Diana Dumitriu

Dupa ce anul trecut la Opera Romana din Iasi toate spectacolele de opera si balet s-au jucat cu casa inchisa, managerul Beatrice Rancea anunta ca si in 2013 repertoriul va fi tot la fel de atragator. Mai mult, reputata artista anunta ca ONRI Iasi isi va imbogati repertoriul cu spectacolele Giselle, Aida, Carmen, Sunetul muzicii si Motanul Incaltat.
La fiecare spectacol din 2012 biletele au fost vandute cu mult timp inainte iar reprezentantii ONRI au fost nevoiti sa suplimenteze numarul de locuri cu 30 de scaune, din cauza numarului mare de spectatori. Managerul ONRI Iasi, regizoarea Beatrice Rancea crede ca si anul acesta audienta va fi cel putin tot atat de mare.
Premiera va fi in jurul datei de 11 martie. Datorita faptului ca trupa noastra s-a marit cu acesti balerini din Japonia putem sa abordam si noi un titlu din repertoriul clasic de balet. Pana acum, Giselle este singurul spectacol din repertoriul clasic pe care il putem aborda din cauza numarului celor din distributie”, a spus Beatrice Rancea.
Am ales Aida in urma unei auditii pe care am avut-o cu trei dirijori importanti, a corului si a solistilor nostri. Am constatat ca este titlul in care putem asigura cei mai multi solisti, care au voci deosebite”, a spus Beatrice Rancea, care a devoalat doar ca regizorul si scenograful vor veni de la Budapesta.
   

 
Tag-uri: Opera, Iasi, spectacole
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii