A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716099246.1653.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

OFL Iasi premiata la Gala Femeilor Liberale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
18-03-2013, ora 17:52

OFL Iasi premiata la Gala Femeilor Liberale

Articol de Alexandra Stefanescu

Sambata, 16 martie,la Teatrul „Constantin Nottara” din Bucuresti, a avut loc Gala Femeilor Liberale. Evenimentul anual, ajuns la a doua editie, premiaza filialele si doamnele care s-au evidentiat prin activitatea derulata in cadrul OFL si PNL pe parcursul anului 2012.

Printre invitatii speciali s-au numarat Crin Antonescu, presedintele PNL, Norica Nicolai, europarlamentar PNL, Varujan Vosganian, ministrul Economiei, Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, Adina Valean, europarlamentar PNL, Viorica si Mircea Ionescu Quintus.

Este momentul bilantului anului 2012, un an important din punct de vedere politic, un an in care doamnele liberale au muncit mult in campaniile electorale si au fost alaturi de cetateni. Am premiat colegele noastre care au fost cele mai performante in activitatea desfasurata,” a declarat Lucia-Ana Varga, presedintele Organizatiei Femeilor Liberale.

Filiala ieseana a Organizatiei Femeilor Liberale a primit premiul I pentru „Cea mai eficienta organizatie in promovarea femeilor in administratia publica locala”.

Organizatia Femeilor Liberale din Iasi si-a asumat mereu promovarea doamnelor cu un potential ridicat din punct de vedere profesional si politic in functii cheie in administratia locala. Judetul nostru are nevoie de astfel de valori si faptul ca initiativele noastre sunt recunoscute la nivel national ne da incredere sa ne continuam eforturile si pe viitor”, a declarat Magdalena Lupu, vicepresedinte OFL Iasi.

Foto: ionelmesaros.blogspot.com

     
Tag-uri: gala, femei, PNL
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii