A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715763575.5598.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O noua serie de scurtmetraje romanesti marca Serile Filmului Romanesc TIMPUL
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-04-2015, ora 09:31

O noua serie de scurtmetraje romanesti marca Serile Filmului Romanesc TIMPUL

Articol de Madalina Irimia
Asociatia Studentilor Jurnalisti, in colaborare somer, invita iesenii la o noua serie de scurtmetraje romanesti. Seara de Scurtmetraje Romanesti va avea loc pe 17 aprilie, de la ora 19.00, in Teatru FIX.

Aceasta este a III-a editie a Serilor de Scurtmetraje Romanesti, care vine in intampinarea festivalului Serile Filmului Romanesc TIMPUL.

Productiile cinematografice scurte ale regizorilor romani se bucura de atentia iubitorilor de film, precum si a criticilor de specialitate. Filmele incluse in programul Serilor de Scurtmetraje sunt dintre cele mai merituoase din punct de vedere al calitatii, dramei sau umorului. Lista titlurilor ramane surpriza.

De asemenea, evenimentul face parte din campania de teasing a festivalului Serile Filmului Romanesc TIMPUL, care va avea loc intre 6 si 10 mai la Iasi. Mai multe detalii pe www.serilefilmului.ro.

In cadrul evenimentului, va avea loc si lansarea website-ului somer .blending art. si tot atunci vor fi prezentate detaliile referitoare la site, inregistrare si ideea din spatele conceptului „.blending art”.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii