A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713870100.0856.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O masa calda de Paste, impartita de tineri din Iasi unor familii nevoiase
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-05-2016, ora 09:38

O masa calda de Paste, impartita de tineri din Iasi unor familii nevoiase

Articol de Cristian Amariei
Mai multe familii din judetul Iasi, care nu au ce sa puna pe masa nici macar de Paste, au primit hrana calda, dulciuri si fructe. Initiatorul campaniei este un om de afaceri din Iasi, care a reusit prin intermediul unui site de socializare sa gasesca si alti tineri dornici sa-i ajute pe cei nevoiasi.

40 de portii cu mancare calda, cozonac, pasca, dulciuri si fructe au fost impartite unor familii nevoiase din comuna Popricani. Ajutorul a fost oferit de mai multi tineri din Iasi, care au vrut sa le faca sarbatorile frumoase celor care traiesc de pe o zi pe alta.

Initiatorul campaniei este un om de afaceri din Iasi, acelasi care a demarat proiectul Casa Share. A strans bani prin mai multe campanii pe Facebook si a construit din temelie zece locuinte pentru oameni cu venituri reduse si familii numeroase.

Am hotarat, cat de cat, sa ii ajutam si pe ei. Nu putem sa ii ajutam chiar pe toti cu case, este foarte greu. Adunam alimente, cumparam totul de la magazin si fiecare familie gateste pentru acesti copii si s-a format un program nou”, spune Bogdan Tanase, initiator proiect.

„Socotesc ca putem face asemenea lucruri, putem aduce bucurie in sufletele unor oameni care, trebuie sa recunoastem, nu toti au, nu toti sunt foarte fericiti”, spune unul dintre voluntari.

„Cred ca e bine sa ne implicam cat mai multi, e fain cand lumea se aduna si facem si lucruri frumoase, nu numai pentru noi”, adauga un alt voluntar.

Fapta buna a tinerilor nu se va opri de Paste. Ei promit ca vor pregati cate o masa calda pentru aceste familii in fiecare zi de sambata.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii