ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-04-2012, ora 15:37

O ieseanca de 10 ani a cucerit America

Articol de Madalina Irimia

Talentul unei fetite din Iasi i-a uimit pe americani. Alexia Urtoi are 10 ani si a fost invitata sa participe la un concurs tocmai la Hollywood. Dupa ce au gasit pe internet melodiile interpretate de fetita, americanii si-au dat seama ca este alegerea perfecta pentru emisiunea lor.

La doar 10 ani, Alexia stie sa cante la tobe, clape si pian. Vocea fetei a fost descoperita la gradinita.

"Doamna educatoare ne-a spus la o sedinta ca Alexia are un talent, o voce deosebita. Mama ei a inceput sa se pregateasca cu ea si am adus-o la Palatul Copiilor cand a intrat in clasa I si asa am ajuns unde suntem azi cu ea", a spus tatal Alexiei, Catalin Urtoi.

Alexia a participat la zeci de concursuri nationale si internationale, unde a castigat locul intai de cele mai multe ori. A fost la San Remo Junior unde a obtinut primul loc.

"Alexia este un copil extraordinar de talentat. Eu zic ca o sa faca o figura frumoasa, nu doar in America, ci la toate concursurile din tara. Va fi ceva deosebit, pentru ca toti copiii vin cu negative, iar ea va canta live", a spus profesorul de la Palatul Copiilor din Iasi, Nicolae Padureanu.

In urma cu trei saptamani, fata a primit o invitatie din partea americanilor pentru a participa la unul din cele mai renumite competitii muzicale din lume. Concursul se va desfasura la Hollywod in luna iulie. Parintii Alexiie au nevoie de cel putin 10.000 de dolari pentru a participa la acest concurs. Ei nu au deocamdata aceasta suma, dar spun ca vor face tot posibilul ca fetita sa ajunga la aceasta competitie.

La concursul "World Champions of Performing Arts" participa 5.000 de persoane din intreaga lume.

Sursa: rtv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii