ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-08-2016, ora 10:12

O fata s-a plans la politie ca tatal ei i-a dat o palma, pentru ca voia sa foloseasca tableta. Barbatul are acum dosar penal

Articol de Madalina Irimia
O fata de 16 ani din Iasi a sunat la politie si s-a plans ca tatal ei i-a tras o palma, suparat ca ea voia sa foloseasca tableta. Barbatul are acum dosar penal, iar adolescenta refuza categoric sa se mai intoarca acasa.

Spune ca nu este prima data cand incaseaza lovituri de la tatal ei, iar cei de la Protectia Copilului Iasi trebuie acum sa-i hotarasca soarta. Barbatul de 36 de ani din comuna Popricani are, in afara de fata de 16 ani, alti doi copii, de 11 si 14 ani.

Acum este in vizorul procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi, dupa ce fiica lui cea mare s-a plans ca a palmuit-o. Potrivit anchetatorilor, tatal nu a lasat-o sa stea pe tableta si, din spusele fetei, loviturile si jignirile in familie ar fi fost la ordinea zilei.

Din acest motiv, copila le-a cerut celor de la Protectia Copilului sa nu o trimita sa locuiasca mai departe cu parintii, preferand sa ramana intr-un centru. Asistentii sociali cauta acum o solutie pentru ca fata sa fie data in asistenta maternala.

In acest caz s-a deschis si o ancheta pentru a se vedea daca si ceilalti doi minori au fost abuzati fizic. Daca va fi gasit vinovat, barbatul risca sa fie decazut din drepturile parintesti.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii