A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714053066.6737.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O familie din Iasi a chemat 50 de necunoscuti la masa, pe Facebook
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-05-2016, ora 10:24

O familie din Iasi a chemat 50 de necunoscuti la masa, pe Facebook

Articol de Cristian Amariei
O familie dintr-un sat din Iasi a invitat acasa 50 de necunoscuti. Au vrut astfel sa promoveze locul in care traiesc si sa socializeze, ca pe vremuri.

La 20 de kilometri de Iasi, intr-un satuc ascuns de lume, o familie cu doi copii a adunat zeci de necunoscuti in jurul mesei. Ana Maria s-a mutat din oras in Poiana cu Cetate acum cinci ani si de atunci incearca sa promoveze frumusetile locului, dar si un stil de viata sanatos. Asa i-a venit ideea sa invite zeci de oameni pe care i-a cunoscut pe Facebook.

Ana Maria Condurache, gazda: „Aer liber, curat. Toata lumea sa se bucure, sa mai lase tabletele. Sa trecem la jocurile copilariei care erau odata. Sa socializam in vechiul stil.”

Curtea a fost plina de voie buna. Invitatii au fost serviti cu fasole la ceaun si turta pe plita, iar copiii s-au jucat in mica ferma cu porci, rate, pauni si capre.

„Mi-au placut foarte mult si jucariile, mi-au placut foarte mult si copiii cum se comportau si mi-a placut foarte mult acest iedut.”

„Locuim in oras la bloc, iar copiii nostri nu stiu sa faca o diferenta intre o rata si o gasca si aici pot sa vada diverse animale, se bucura de natura.”

„M-am distrat, am venit la animale, m-am jucat cu caprioarele. Animalele sunt tare jucause si simpatice.”

Locul, cunoscut de putini ieseni, este incarcat de istorie. Musafirii au avut ocazia sa vada si un schit vechi din anul 1600.

„Mi s-a parut interesant. Eu am fost tarata aici de prieteni, dar mi-a placut. ”

„Ne-am indragostit de locul asta. Este un loc in care, pentru copii, este foarte greu sa il mai gasim in ziua de astazi. ”

Satul Poiana cu Cetate are o populatie de doar 300 de locuitori.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  11.06.2017 00:36

wh0cd2083524 buy levaquin triamterene hctz 37.5-25 mg get more info more helpful hints

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii