A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713418404.7223.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Numeroase cadouri donate in cadrul campaniei SHOEBOX au ajuns la copiii nevoiasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-12-2013, ora 17:08

Numeroase cadouri donate in cadrul campaniei SHOEBOX au ajuns la copiii nevoiasi

Articol de Alexandra Stefanescu

155 de cutii, pline de cadouri pentru copiii nevoiasi, au fost donate la Iulius Mall de iesenii cu suflet mare, in cadrul campaniei nationale ShoeBox. Actiunea „Cadoul din cutia de pantofi” a constat in strangerea de cutii de incaltaminte, frumos ambalate si umplute cu daruri.

De curand, cadourile au bucurat sufletele a peste 150 de copii, cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani, din Lungani, Crucea si Zmeu, din judetul Iasi. Beneficiarii darurilor au fost piticii de la Centrul de Zi din satul Crucea, cei de la gradinita din satul Lungani, copii din familii monoparentale si persoane cu handicap.

Cei mici au primit jucarii, dulciuri, piese de imbracaminte, rechizite si alte obiecte care i-au facut sa zambeasca. Printre cei care au ales sa daruiasca bucurie s-au numarat si prichindei din gradinitele si scolile din Iasi, precum si numeroase alte persoane care au dorit sa faca un gest deosebit in apropierea sarbatorilor de iarna. Si magazinul Dinoland din Iulius Mall a donat 15 pachete, pline cu jucarii.

Ajunsa la cea de-a saptea editie, campania nationala „Cadoul din cutia de pantofi” este sustinuta de romani cu suflet mare din peste 52 de orase din toate zonele Romaniei si alte 8 tari. Darurile provin de la peste 80 de centre de colectare din tara si din diaspora.

     
Tag-uri: cadouri, copii, campanie, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii