A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714029628.5432.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Numar record de spectatori la Teatrul "Luceafarul". Peste 8000 de bilete vindute pentru saptamina de vacanta activa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
26-03-2013, ora 16:48

Numar record de spectatori la Teatrul "Luceafarul". Peste 8000 de bilete vindute pentru saptamina de vacanta activa

Articol de Madalina Irimia

Peste 8000 de elevi vor asalta salile Teatrului "Luceafarul" in saptamina 1-7 aprilie. Ei si-au cumparat deja bilete pentru a viziona spectacole de teatru in perioada de vacanta activa, care premerge vacanta de primavara propriu-zisa.

Sub genericul "Sa stii mai multe, sa fii mai bun!", elevii din intreaga tara desfasoara activitati extracurriculare si extrascolare care sa ii invete diverse lucruri utile in afara orelor de clasa traditionale, utilizind metode active. Pentru a face fata solicitarilor, care au inceput inca din luna ianuarie, Teatrul a transformat o zi de relache, luni, 1 aprilie, in zi de lucru. Actorii si tehnicienii vor face un efort deosebit, jucind saptamina viitoare cite trei spectacole zilnic, intr-un adevarat maraton teatral.

Cele mai solicitate titluri sint Fram, ursul polar dupa Cezar Petrescu, cea mai recenta premiera, si 3 Povesti cu zmei dupa Mircea Cartarescu, doua dintre marile succese ale institutiei. Cererile au fost foarte numeroase, cei care nu s-au organizat din vreme nemaigasind bilete pentru perioada in discutie.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii