ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
05-05-2015, ora 08:11

Nu mai este dorit la conducerea orasului. Liderii opozitiei cer demisia lui Gheorghe Nichita

Articol de Cristian Amariei
Opozitia a iesit la atac dupa retinerea primarului Gheorghe Nichita. Atat liberalii cat si reprezentantii Partidului Miscarea Populara cer ca primarul sa-si dea demisia din functie. Liderii celor doua partide spun ca imaginea Iasiului a avut de suferit dupa ce procurorii anticoruptie au aratat ca primarul a folosit in scop personal serviciile agentilor de la Politia Locala.

Primii care au iesit la atac au fost reprezentantii Partidului National Liberal. Acestia au cerut public demisia primarului Gheorghe Nichita, acuzat ca ar fi folosit angajatii Politiei Locale drept spioni. Politicienii cer, de asemenea, si demisia sefilor Politiei Locale dar si a angajatilor care au folosit resursele institutiei in interesul edilului.

Noi toti facem un apel la domnia sa sa isi dea demisia, sa nu expuna orasul la acest chin care se intrevede a mai dura un an si trei luni si sa il lase sa respire. Orice zi pe care domnia sa o mai petrece la Primaria Iasi, repet, este un chin”, a spus Cristian Adomnitei, presedinte PNL Iasi.

Liberalii au adus si acuzatii grave Politiei Nationale. Acestia sustin ca iubita primarului ar fi depus mai multe reclamatii la politie, dar ca acestea ar fi fost musamalizate.

Tanara s-a mai adresat , cum este si firesc, organelor statului, dar, din nefericire nu au dat curs plangerilor ei. S-a adresat Politiei si Parchetului si nu s-a intamplat ceea ce trebuia sa se intample. si asta pentru ca unii au fost timorati de calitatea omului de care povestea victima”, a spus Dragomir Tomaseschi, membru PNL Iasi.

„Multi au spus ca scandalul din aceste zile de la Primaria Iasi pare desprins din piesele lui Caragiale. Nu, este un caz foarte dur si care scoate in evidenta un sistem bolnav, fara a merge in partea emotionala si privata”, a spus Mihaela Popa, senator PNL.

Si reprezentantii Partidului Miscarea Populara au cerut demisia primarului.

„Sunt trei lucruri foarte grave. Folosirea institutiilor statului in folos personal, in afara constitutiei, o agresiune in viata privata a unui cetatean roman si folosirea unui clan de interlopi pentru a ameninta”, a spus Petru Movila, deputat PMP.

Procurorii DNA au descins saptamana trecuta la sediile Primariei, Politiei Locale, Salubris, dar si la locuinta primarului Gheorghe Nichita. Acesta este acuzat de abuz in serviciu si asta dupa ce ar fi folosit politia locala pentru actiuni de spionaj.

Sursa: digi24.ro
Foto: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (6)  
johhnyFox,  13.07.2017 01:47

opucv6jvkn2yulo4v0 google google 1dr8rn6khyjnl7tp6i

   
johhnyFox,  12.07.2017 04:47

33m63gjt1f2f588dum google google ojben1v9cqq6h21bhw

   
JerryKah,  05.07.2017 14:35

kv1bhpge98mi40b2km google google v6jvv7svg8i3qgvyqg

   
JerryKah,  03.07.2017 02:46

8e033nmof0zn83pwq9 google google wkay1pcvq20u9xt7zu

   
PhyllisJap,  08.02.2017 22:02

wh0cd276931 antabuse phenergan online Sildalis Mastercard Furosemide nolvadex

   
Ticu Isari,  05.05.2015 12:58

Iesenii, am inteles l-au votat de trei ori. Acum s-au trezit si dei din opozitie si cer demisia primarului pus de ieseni, repet, de trei ori. Ce au facut liderii opozanti in tot acest timp? Probabil si-au vazut de interesul lor si nu de cel al iesenilor. Ei sunt precum o gasca de cartier, care atunci cand il vad pe un individ cazut, (Nichita), se reped cu totii sa-l loveasca. Halal barbati. Nu contest faptul ca Nichita este vinovat de "amor nebun", gelos, cu mintea dusa dupa o fusta, dar oare Bill Clinton, nu era si el intr-un asemenea joc, poate si mai si, aranjat de catre o mafie politica. A ramas totusi presedintele celui mai puternic stat din lume, si este regretat, si astazi, de catre americani. Din pacate, in Romania, mafia are alte metode, iar una dintre acestea este cea de cancan si de prostire a cetatenilor. DNA a descins la CJI, la Adomnitei, si nu s-a intamplat nimic, asa pentru prostime, iar acum, numitul presedinte (penal) cere demisia! Prea este cusuta cu ata alba de catre acesti croitori securisti. Cat despre "DIGI", baietii sunt toti sub acoperire si PNL-isti pe fata. In Romania nu este "Justitei" nu este nici democratie, nu sunt nici jurnalisti verticali. Bine ca l-a pus Iohanis pe MRU consilierul lui personal, dupa ce a fost destituit din functia de premier (kobe), dupa ce au fost calcati in picioare, de catre jandarmi, vasluieni. Bravos natiune! Totusi, pe centura Europei sunt 80 de mii de romance, probabil Adina era in vacanta la Iasi si avea misiune.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii