A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716008995.6136.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Noul sediu al Institutului Cultural Roman Moldova va fi inaugurat luni la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-01-2013, ora 16:49

Noul sediu al Institutului Cultural Roman Moldova va fi inaugurat luni la Iasi

Articol de Diana Dumitriu

Filiala de la Iasi a Institutului Cultural Roman Moldova, al carui sediu se afla la Casa cu absida, din strada Grigore Ureche nr.7, va fi inaugurata luni, la ora 12. Noul Institut va deservi cele opt judete ale Moldovei. Inaugurarea se va desfasura in prezenta presedintelui Institutului Cultural Roman Andrei Marga, vicepresedintelui Horia Girbea, secretarului general Nicolae Brinza, dar si a autoritatilor locale.

Presedintele filialei Moldova a ICR, scriitorul Cassian Maria Spiridon a declarat ca la ora 12.30 vor fi lansate citeva volume printre care Literatura romana de azi, poezie, proza semnata de Ioan Holban sau volumul Opere politica ale lui Mihai Eminescu-editie integrala care a aparut la Editura Timpul si care a fost ingrijita de Cassian Maria Spiridon. De asemenea va mai fi volumul Icoana si privaz-opera politica integrala a lui Mihai Eminescu, o editie realizata de Daniel Corbu. De asemenea, se va lansa un volum bilingv, care va fi prezentat de Horia Girbea.

Foto: curierul-iasi.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii