ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-07-2013, ora 14:07

Noua sirieni depistati la frontiera cu R. Moldova (VIDEO)

Articol de Cristian Amariei

Politisti de frontiera din cadrul S.P.F. Falciu au depistat noua cetateni sirieni, patru adulti si cinci minori, care au trecut fraudulos frontiera din R. Moldova in Romania, prin traversarea raului Prut.

In data de 17 iulie, in jurul orei 22.25, politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Berezeni - I.T.P.F. Iasi au observat, cu ajutorul sistemului optronic de supraveghere, un grup de persoane care se deplasa de la malul raului Prut spre localitatea Falciu.

La fata locului s-a deplasat o echipa operativa din cadrul Sectorului P.F. Falciu care a retinut grupul, format din noua persoane, cetateni straini, care nu isi justifica prezenta in zona. Din primele cercetari a rezultat ca cei in cauza sunt cetateni sirieni, patru adulti – doi barbati si doua femei – si cinci copii, care au trecut ilegal frontiera din R. Moldova. Ca urmare a celor constate, persoanele in cauza au fost conduse la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Falciu pentru continuarea cercetarilor, totodata fiind informate autoritatile de frontiera din R. Moldova, in vederea solutionarii in comun a cazului”, anunta IJPF Iasi.

     
Tag-uri: sirieni, frontiera, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii