A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715753336.2037.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Noua barbati din Bangladesh au fost retinuti la frontiera
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-05-2012, ora 14:56

Noua barbati din Bangladesh au fost retinuti la frontiera

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera au retinut noua persoane din Bangladesh care au trecut ilegal frontiera dintre Republica Moldova si Romania.

In dimineata zilei de 7 mai, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oancea au depistat pe directia localitatii de frontiera Sivita-Romania, doua grupuri din care faceau parte noua persoane care nu-si justificau prezenta in zona. Imediat s-a procedat la legitimarea persoanelor, dar deoarece acestea nu detineau documente de identitate si nu erau vorbitoare de limba romana sau o limba de circulatie internationala, politistii de frontiera i-au condus la sediul sectorului, pentru continuarea cercetarilor”, informeaza IJPF.

In urma verificarilor specifice efectuate si cu sprijinul autoritatilor din R.Moldova s-a stabilit ca acestia sunt din Bangladesh, au trecut ilegal frontiera dintre Republica Moldova si Romania, traversand raul Prut, cu ajutorul unor barci pneumatice, cu scopul de a ajunge in Spatiul Schengen, pentru a-si gasi un loc de munca.

Politistii de frontiera au intocmit barbatilor lucrare penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de „intrare in tara prin trecere ilegala a frontierei de stat”.

Cercetarile continua in comun cu autoritatile de granita ale statului vecin, in vederea stabilirii implicarii si altor persoane in sfera infractionala.

     
Tag-uri: migranti, frontiera, IJPF
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii