A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715731769.9747.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Noi ajutoare pentru persoanele defavorizate din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-02-2016, ora 11:07

Noi ajutoare pentru persoanele defavorizate din Iasi

Articol de Madalina Irimia
Primaria Municipiului Iasi, prin Directia de Asistenta Comunitara, a inceput primirea de solicitari privind acordarea de ajutoare persoanelor fara venituri sau ale caror venituri nete lunare realizate sunt de pana la 450 lei/luna/persoana, inclusiv.

Ajutoarele vor consta in pachete de alimente acordate in vederea cresterii gradului de confort pentru persoanele singure sau familiile defavorizate. Pentru a primi acest sprijin, persoanele vizate trebuie sa prezinte acte doveditoare privind veniturile nete lunare (pana la 450 lei/luna/persoana inclusiv), cerere de solicitare, actele doveditoare privind componenta familiei (ale copiilor si persoanelor cu veniturile pana la 450 lei/luna/persoana inclusiv), ancheta sociala.

Actele de venit trebuie sa cuprinda adeverinte cu salariul net si cu mentiunea daca sunt primite tichete de masa, precum si valoarea lor, mandate postale de plata, extrase de cont, decizii ori dispozitii de stabilire a dreptului, etc., adeverinte de venit de la institutiile competente.

Pentru a se incadra in acest tip de ajutor, familia trebuie sa aiba cel putin un reprezentant legal cu venitul pana la 450 lei/luna. De precizat este faptul ca nu se face media veniturilor pe fiecare membru de familie. Ajutoarele se acorda in cadrul Programului POAD 2016 (ajutoare alimentare europene).
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii