A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715739122.0001.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nicusor Paduraru: Reglementarea coruptiei, subiect de campanie USL
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
03-10-2012, ora 16:51

Nicusor Paduraru: Reglementarea coruptiei, subiect de campanie USL

Articol de Diana Dumitriu

Deputatul PDL Nicusor Paduraru isi critica colegii din Parlament ca, indiferent de culoarea politica, depun initiative legislative care nu fac altceva decat sa starneasca zambetele electoratului si obtina din partea mass-mediei notorietate prin lansarea in tot felul de speculatii.

Doi deputati au introdus in agenda parlamentului o propunere pentru gratierea detinutilor pedepsiti cu inchisoare de pana la sase ani, redefinind in acelasi timp, dupa mintea lor, ce inseamna fapte grave si mai ales incercand sa elimine de fapt pedepsele pentru coruptie. Madalin Voicu si Nicolae Paun nu fac altceva decat sa ascunda o intentie absolut condamnabila si anume salvarea unei intregi ”armate” de politicieni aflati in diverse stadii de analiza judiciara sau inchisi pentru executarea unor pedepse”, spune Nicusor Paduraru.

Coruptia este de departe cel mai periculos fenomen social din societatea romaneasca, un fenomen impotriva caruia ar trebui sa luptam pe toate planurile si in toate domeniile in care se manifesta. Orice incercare de a reduce in perceptia publica gravitatea unor asemenea fapte arata cat de corupta este clasa politica si mai ales faptul ca unii politicieni considera firesc un asemenea fenomen.

Nu este neglijabila tacerea liderilor USL si nu numai, pe marginea acestui subiect, mai ales ca initiativa vine din curtea lor, Madalin Voicu fiind una din persoanele utilizate de catre PSD in comunicarea publica a mesajelor lor politice. De altfel, Madalin Voicu confirma ca are girul USL, raspunsul sau oferit unor jurnalisti fiind relevant: "Dar credeti ca am inventat-o eu asa, peste noapte, am avut o premonitie, o revelatie si am facut legea asta? Sigur ca s-au discutat lucrurile astea, ele nu trebuie discutate cu USL, ci cu toti oamenii, Justitia trebuie sa inteleaga, in primul rand". Devine evident ca tinta USL vizeaza salvarea liderilor corupti, in mod special scoaterea lui Adrian Nastase din inchisoare. Se pare ca justitia este ultima reduta pe care USL-ul doreste sa o reduca la tacere pentru a-si continua practicile de trafic de influenta, abuz in functie, dare si luare de mita, obiceiuri vechi de peste 20 de ani in politica romaneasca. Romania incearca sa scape de acest flagel iar USL nu intelege riscul pe care il promoveaza, risc care poate avea repercusiuni grave asupra multor generatii de azi inainte”, mai spune Nicusor Paduraru.

El critica faptul ca etica este se pare un subiect total lipsit de semnificatie pentru mintile bolnave ale acestor oameni, motiv pentru care atrage atentia ca romanii nu sunt, insa, o turma de oi naive, un asemenea gest va descalifica aparentele guvernamentale coordonate de Ponta si Antonescu.

Suntem de altfel o raritate printre statele lumii, atat timp cat un plagiator insista cu incapatanare sa reprezinte poporul roman, gest care in nicio tara din lume, inclusiv in lumea a treia, nu ramane nesanctionat. Le cer tuturor formatorilor de opinie, din mediile educationale, culturale, universitare sau profesionale sa sanctioneze public derapajul USL de la principii elementare de etica sociala. Nu avem voie sa fim un popor care trece cu usurinta peste un asemenea subiect, suntem responsabili in fata generatiilor tinere sa nu permitem deformarea agendei publice si trecerea acestei initiative care nu este altceva decat reglementarea coruptiei dorita de USL”, mai spune Paduraru.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  23.06.2017 23:28

wh0cd521200 celebrex buy sertraline Buy Viagra Online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii