ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
29-03-2012, ora 17:50

Nicusor Paduraru (PDL) despre declaratia lui Gheorghe Nichita (PSD): “Nu accept lectii civice de la un om care a furnizat note informative securitatii”

Articol de Alexandra Stefanescu

Deputatul PDL Iasi, Nicusor Paduraru, sustine ca declaratia primarului Nichita prin care asociaza Partidul Democrat Liberal cu Partidul Comunist, este “o reactie nefericita care demonstreaza grave deficiente de atitudine civica si un populism extrem de ieftin”.

Domnul primar Nichita, uita faptul ca singura formatiune politica care a promovat condamnarea comunismului, fiind extrem de ferma in acest sens, a fost Partidul Democrat Liberal. Gestul condamnarii comunismului nu ar fi putut niciodata sa fie realizat de elita Partidului Social Democrat, o elita cu nostalgii evidente pentru perioada de dinainte de 1989. In fapt si astazi adevaratii conducatori ai PSD au radacini puternic ancorate in perioada comunista, domnul Ion Iliescu fiind un exemplu de necontestat”, a declarat deputatul.

Paduraru este de parere ca primarul Gheorghe Nichita a facut o greseala atunci cand a asociat Partidul Democrat Liberal cu un partid “centralizat precum Partidul Comunist”.

Domnule Gheorghe Nichita, cuvintele folosite de dumneavoastra ma determina sa va acuz sever de o mizerabila atitudine de uitare. Va readuc aminte ca sunteti semnatarul unor note informative catre fosta securitate. Chiar daca justitia a avut un anume punct de vedere, semnatura dumneavoastra va reaminti totdeauna profunzimea caracterului de care dati dovada”, a incheiat deputatul PDL.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii