ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-02-2012, ora 15:41

Nichita: “Multi nu realizeaza efortul care se face pentru a deszapezi Iasul”

Articol de Madalina Irimia

Gheorghe Nichita s-a deplasat astazi la iesirea din Iasi catre loc. Carlig, una dintre cele trei zone de depozitare a zapazii colectate de pe strazile municipiului in ultimele zile. Reprezentantii municipalitatii au precizat ca se munceste non-stop pentru indepartarea muntii de zapada de pe strazile Iasului.

“Ne-am deplasat special pentru a vedea cata zapada s-a scos pana acum din Mun. Iasi, cu ce utilaje lucram, ca sa va dati seama dimensiunea precipitatiilor care au cazut asupra Iasului. Este doar una dintre locatii – mai avem una si la Coca Cola si in zona fostului poligon auto. Sper ca in felul acesta sa conving ca muncim asiduu pentru a scoate Iasul de sub nameti si pentru a putea sa decongestionam trotuarele si carosabilul, in mod special.”, a declarat Gheorghe Nichita.

In ciuda eforturilor depuse, edilul a recunoscut ca depozitele actuale nu reprezinta “nici macar a zecea parte” din cantitatea de zapada aflata inca in oras.

Sumele necesare actiunilor de colectare a zapezii au fost alocate din bugetul local – initial de 3 milioane de lei, la care s-ar putea adauga alte 5 milioane de lei, solicitate de la Guvern de catre municipalitate pentru depasirea situatiei de criza.

Am facut si un total al acestor cheltuieli care rezulta din cursele efectuate pana acum de catre muncitori pentru a scoate zapada din mun. Iasi ca sa va dati seama ce efort substantial facem pentru a tine orasul in functiune. Stiu ca in mare parte cei care merg pe strazi, prin cartierele Iasului nu realizeaza efortul care se face sau cata zapada s-a adunat in Iasi. Insa situatia este una complicata, iar acesti oameni muncesc 24/24 de ore.”, a adaugat Nichita.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii