A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713895425.2162.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Municipalitatea promite 10.000 de portii de fasole cu carnati, de 24 Ianuarie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-01-2013, ora 19:08

Municipalitatea promite 10.000 de portii de fasole cu carnati, de 24 Ianuarie

Articol de Diana Dumitriu

Pentru a marca ziua Unirii Moldovei cu Tara Romaneasca, pe 24 ianuarie municipalitatea pregateste spectacole, concerte dar si 10.000 de portii de fasole cu carnati.

Viceprimarul Mihai Chirica a anuntat azi ca pe scena din Piata Unirii, pe 24 ianuarie vor urca artistii de muzica populara Veta Biris, Furdui Iancu. El a spus totodata ca e posibil ca pe 24 Ianuarie la Iasi sa cante si Fuego.

”Va fi si un concert de seara dar si un concert pe timp de zi cu artisti de muzica populara din toate zonele istorice. De asemenea, va fi parada militara dar se va dansa si Hora Unirii din jurul statuii lui Cuza. Manifestarile se vor termina in jur de ora 20.00. Ne vom gandi daca vom mai da sau nu artificii. Bugetul este de 500.000 lei”, a spus viceprimarul Mihai Chirica.

Dintre politicienii de la nivel central, singura confrimare se pare ca a fost din partea premierului Victor Ponta. Cu toate acestea, Chirica ne da asigurari ca ”ne vom bucura cu siguranta de o prezenta mare”.

Foto: ziare.com

     
Tag-uri: fasole, concerte, Iasi, Unire
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii